fbpx

Panze circulare metal

Panze circulare de frictiune —

Pânzele circulare de frictiune sunt fabricate din două tipuri de oțel: otel crom-vanadiu şi otel Wolfram Molibden.

Producţia noastră variază de la Ø 200 până la 1000 mm, dar vom putea realiza 2500 mm, la cerere.Lamele sunt fabricate cu o varietate de forme de dinţi în funcţie de aplicaţie. Pentru a alege forma corecta, este necesar să se facă distincţia între fierbinte şi rece de tăiere.

Dinte P (papagal): potrivite pentru taiere de frecare a oţelului carbon cu temperatura de taiere T < 100° C.
Dinte T (triunghiular): potrivite pentru tăierea de frecare a profilelor şi tevilor din oţeluri structurale cu temperatura T < 600° C.
R (Trapezoidal): potrivite pentru taierea de frecare a profilelor si, conducte din oţeluri structurale cu temperatura T < 800° C.

Panze circulare DIN—

Acesta este numele dat panzelor circulare HSS care respectă standardele DIN 1837-1838 şi sunt utilizate în micro-inginerie.

Panzele circulare HSS pot fi furnizate din oţel M2 (wolfram-molibden) sau oţel M35 (wolfram-molibden şi cobalt) şi acoperite cu diverse tratamente de PVD, care sunt aplicate prin metoda noastră in-house.

Producţia variază între Ø 20 mm si 315 mm, cu grosimi de 0,2 mm min. şi 6,0 mm max. A B (DIN 1837), şi C (DIN1838).

Panze circulare HSS—

Otelurile utilizate în producţia panzelor de fierăstrău circular sunt: otel aliat wolfram-molibden (molibden 5 %) si oţel aliat wolfram-molibden şi cobalt (5 % cobalt) .

Primele se caracterizează printr-un randament inalt, duritate mare şi rezistenţă la uzură. Al doilea, datorită cobaltului , se foloseste în special pentru tăierea oţelurilor sau materialelor cu rezistenţă mecanică ridicată, care produc temperaturi mari în zona de contact în timpul procesului de taiere.

Aceste panze sunt utilizate pe fierastraie manuale, semiautomate şi automate, produse trase, produse profilate, rotunde şi pătrate, de diferite dimensiuni până la maximum 160 mm.

Panze circulare T.C.T dry cut—

Potrivite pentru tăiere uscata a oţelului şi altor materiale feroase.

Pot fi folosite atât pe maşinile tipic drycutting cat si pe fierăstraie portabile.

Acestea sunt disponibile, de asemenea, cu acoperire PVD şi varianta cu zgomot redus.

Panze circulare pentru plin—

Panze circulare pentru tevi—

parallax background

Panze de calitate
durabile si certificate

Contact